Zauzimanje

Tekst prijave

Nakon što sam već dva puta prijavila, šaljem prijavu i treći puta s današnjom fotografijom. Sudski spor koju spominjete ni na jedan način do presude ne utječe na javno korištenje javnog parkinga na ovoj čestici, nemojte obmanjivati javnost. Uostalom, pola ovog parkinga koji pojedinci ograđuju nije uopće na toj čestici, a svejedno niste ništa riješili. Što je u pitanju, poznanstvo s dotičnima, korupcija ili jednostavno nesposobnost jer ovaj problem traje godinama? Koji je problem proći svaki dan i pokupiti sve ove rekvizite i odnijeti na krupni otpad, ako već niste kadri napraviti nešto strože? Stvarno čekate fizičke obračune uz prijetnje koje građani doživljavaju ako pokušaju koristi ovaj parking?? Apsolutno žalosno da se tako ponašate kao komunalni redari. Komunalna davanja svi plaćamo.

Lokacija

 1. Komunalni Redari Rovinj
  Komunalni Redari Rovinj10. srpnja 2024. 09:31

  Kao što ste vjerojatno upoznati, Grad Rovinj-Rovigno je i prethodnih godina poduzimao i poduzima mjere na navedenoj lokaciji od postavljanja dodatnih prometnih znakova, sankcioniranja prekršaja , pokretanja sudskih postupaka i slično. Mjere na sprječavanju ovakvog i sličnog ponašanja se provode svakodnevno na cijelom gradskom području. Gledano iz kuta prijavitelja mjere možda nisu trenutačne ,ali na svako neprimjereno ponašanje se reagira i provode se propisane mjere. Prijetnje i fizčki obračuni nisu u nadležnosti komunalnog redarstva. Hvala. I dalje ćemo raditi na rješavanju ovog problema na zakonski način.

 2. Prijavitelj
  Prijavitelj10. srpnja 2024. 11:50

  Napisati da nakon više godina riješavanja ovog problema "mjere nažaost nisu trenutačne" je apsurdno. Kad ce se riješiti, kad pomru svi koji rade nered? to je vremenski okvr u kojem vi djelujete? 20 godina ili koliko? čisto da znamo što očekivati..

 3. Komunalni Redari Rovinj
  Komunalni Redari Rovinj10. srpnja 2024. 13:14

  Sve propisane mjere u skladu sa ovlastima komunalnog redarstva se provode. Još jednom hvala na strpljenju i razumijevanju.